F
0532 789 71 61 - 0532 624 87 18
HİZMET BÖLGELERİMİZ
Çatalca Evden Eve Taşımacılık

Çatalca Evden Eve Taşımacılık

EVDEN EVE NAKLİYAT
 
 
Bizimle irtibata geçtiğiniz andan itibaren KANBEROĞLU taşımacılık olarak sizinle birlikte kararlaştırdığımız randevu gününde eksperlerimiz evininize gelerek gerekli olan incelemerini yaparlar.
 
Bu ekspertiz hizmetinin amacı taşıma fiyatının tespit edilmesi,mevcut eşyaların hangi araç ve kaç kişi ile yapılacağı ve sigotanın ne kadar miktarda olacağının gerçekleştirilmesidir.
 
Burada taşıma fiyatını belirleyen husus eşyanın kaçıncı kattan inip kaçıncı kata nakil edileceği,şehirler arası ise yapılan km bu hizmetşn kaç kişiyle olacağı fiyatı belirler.
 
Ayrıca ; ÇATALCA EVDENEVE NAKLİYAT  hangi eşya için hangi paket ve koli malzemesi kullanacağı uzman ekip tarafından belirlenir.Eğer karşılıklı olması durumunda taşıma işlemi için bir sözleşme hazırlanarak imzalanır.
 
Ambalaj;size özeldir.Beyaz eşya ,mobilya koltuk takımları vb,avrupadan ithal graft kağıtlara,kırılacak eşyaların ise kağıtlara sarılıp özel karton kutulara yerleştirilir.Bu malzemeler bir kere kullanılır. Sigota poliçesi; formen tarafından size teslim edilecektir.
 
 
-  Hasarsız taşıma garantisi
 
 - Ücretsiz ekspetiz hizmeti
 
 - Ekip demonte ve monte işlemleri
 
 - Uzman ekip
 
 - Eşyanın değerine tam sigorta
 
 - Koşulsuz şartsız müşteri memnuniyeti garantisi
 
 - Geniş kapsamlı sigorta sözleşmesi
 
 - Taşıma sözleşmesi
 
 - Şehiriçi-şehirler arası nakliye

Çatalca Evden Eve Taşımacılık | Kanberoğlu Nakliyat | İstanbul Evdeneve Taşımacılık