F
0532 789 71 61 - 0532 624 87 18
HİZMET BÖLGELERİMİZ
Küçükçekmece Evden Eve Taşımacılık

Küçükçekmece Evden Eve Taşımacılık

Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat 2000 ‘da İstanbul ‘da Ev Taşıma şirketi olarak başlayan Kanberoğlu efsanesi bugün kamyon ve tırları ile kendini geliştiren, yenileyen bünyesi sektöründe liderdir.

Firmamız bunların yanında yurt dışı ve yurt içi kara taşımacılığı alanında adresten adrese en iyi ve en güvenilir hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir. küçükçekmece Evden Eve Nakliyat

Tercih edildiğimiz firmalardan aldığımız güç ve firmaların lojistik departmanlarıyla yarattığımız sinerji işimizi iyi yapmamıza bizleri teşvik eden en önemli etken olmakla birlikte bir itibar kaynağıdır. Küçük çekmece Evden Eve Nakliyat   Firmamız müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, kara deniz ve hava taşımacılığını içeren çözümleriyle farklılık yaratmaktadır. Denizcilik hizmetlerimizde çeyrek yüzyılı aşan tecrübe, personel ve Çözüm ortağı şirketleriyle; kara taşımacılığında, öz mal ve kiralık araçlarımızla tecrübeli personeliyle, çözüm ortağı şirketleriyle depolama hizmetlerimiz dahil olmak üzere entegre çözümler sunmaktadır.

Amacımız, faaliyetlerimizde, dünya standartlarında bir iş yönetimi uzmanlığı ilesürekli müşteri hizmeti arayan; müşterilerimiz için yeni ve cazip bir katma değer sağlayarak pazar lideri olmak, bunu sürdürmek, nakliye ve lojistik sektöründe önemli bir oyuncu olmaktır.

                 

Küçükçekmece Evden Eve Taşımacılık | Kanberoğlu Nakliyat | İstanbul Evdeneve Taşımacılık