F
0532 789 71 61 - 0532 624 87 18
HİZMET BÖLGELERİMİZ
Sarıyer Evden Eve Taşımacılık

Sarıyer Evden Eve Taşımacılık

SARIYER EVDENEVE NAKLİYAT  sektörü diğer sektörlere nazaran daha ince bir profesyonellik ve deneyim gerektirir.Eşya paketleme sisteminden tutunda eşyaların araç içine istif edilme yöntemine kadar her şey sorunsuz olmak zorundadır.

Kanberoğlu Nakliyat olarak evden eve nakliyat sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Yapmakta olduğumuz evden eve taşımacılık hizmetinin ne kadar önem taşıyan
bir hizmet olduğunun bilinci ile nakliye sektöründeki çalışmalarımızı uzman kadromuz ve tecrübeli yöneticilerimizle sürdürmekteyiz. Türkiye’nin tüm illerine evden eve nakliyat hizmetini uzman kadromuz ve kaliteli  taşıma araçlarımızla sunmaktayız.
 
Firmamız eşya depolama, evden eve nakliyat gibi hizmetlerin yanı sıra ofis taşıma işlemleri de yapmaktadır.
ofis taşıma işlemleri firmamız tarafından 2000 yılında başlanmıştır. Ofis taşıma işlemleri için gerekli tüm bilgi, malzeme, eleman kapasitesi, araç kapasitesi firmamızın bünyesinde mevcuttur. Ofis taşımacılığıevden eve nakliyat ve eşya depolama hizmetlerinden çok farklıdır. Çünkü genel olarak mobilya üzerinde taşımacılık yapılan bir hizmet türüdür. Mobilyaların de monte ve montesi tabi bunların paketlenmesi çok özen gösterilmesi gerektirir.

Ofis taşıma işlemlerinde kullanılan elemanlar bu işi bilen uzman elemanlar olmalıdır. Örnek olarak bugün evden eve nakliyat’ta bir koltuğu alıp götürmek o kadar zor değildir. Fakat bir ofis mobilyasını götürmek zahmetlidir.
Ofis taşıma işlemleriniz yaparken çok dikkatli ve özenli bir şekilde nakliye firması seçmelisiniz.
Günümüz sektörü itibariyle birçok nakliyeci kılığına girmiş insanlar var. Bu insanları herhangi bir web sitesi kurarak rant sağlamaktadır. Bu yüzden müşterilerimiz her zaman şunları göz önünde bulundurmalıdır.
referanslı bir firma olması 2- daha önce o firma ile çalışmış olmalısınız.

Sarıyer Evden Eve Taşımacılık | Kanberoğlu Nakliyat | İstanbul Evdeneve Taşımacılık