F
0532 789 71 61 - 0532 624 87 18
HİZMET BÖLGELERİMİZ
Şişli Evden Eve Taşımacılık

Şişli Evden Eve Taşımacılık

ŞİŞLİ EVDENEVE NAKLİYAT  firmamızın işlem sıralaması aşağıdaki gibi olacaktır.

öncelikle sökülmesi gereken mobilyalar sökülür. Bütün mobilyalar havalı kabarcıklı balonlu malzemeler ve iplerle sarılıp paketlenir.
Koltuklar kanepeler, yataklar, beyaz cinste eşyalarınız naylona sarılır. Ambalajlı olarak kamyona yüklenir.
Taşınılacak yeni adreste de merdivenlerden ambalajlı olarak çıkarılır. Yerleşmesi gereken odalara yerleştirildikten sonra üzerindeki
havalı kabarcıklı balonlu malzemeler ve ipler çözülüp alınır.

Buzdolabı, fırın, çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi, bombeli camlı vitrinler havalı kabarcıklı balonlu malzemelere sarılıp iple bağlanır.

Yatak odası gardıropları da monte ettikten sonra kulp çıkıntısı, ayar vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeni ile araçta çıkıntıları boşluklara denk gelecek şekilde ambalajlanır. Demontesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilerek yerleştirilir.

Bardak, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar kâğıda sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilir. Mobilyalarınız diğer tarafta yerleşince
tekrar yerlerine konulur. Bizden sonra size vitrin içinde kendi ihtiyacınıza göre yerleştirmeniz kalır.

Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik cihazlar önce havalı kabarcıklı balonlu malzemelere sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilip iple bağlanır.

çiçekler, yapraklarının ve dallarının kırılmayacağı bir şekilde uygun koli ve fıçılara yerleştirilerek sabitlenir ve devrilme gibi sorunlara karşı önlem alınır.

Taşınmadan dolayı herhangi bir hasar olması halinde tamir edilebilirse tamir; tamiri mümkün değilse bulunabilen bir şey olması kaydı ile yenisini alıp müşteriye teslim ediyoruz.

Elektronik ve elektrikli eşyalarda fiziki bir hasar olması halinde tarafımızdan tazmin edilecektir.

 
 
Şişli Evden Eve Taşımacılık | Kanberoğlu Nakliyat | İstanbul Evdeneve Taşımacılık