F
0532 789 71 61 - 0532 624 87 18
HİZMET BÖLGELERİMİZ
Bakırköy Evden Eve Taşımacılık

Bakırköy Evden Eve Taşımacılık

Kanberoğlu Nakliyat Taşımacılık sektörü içerisinde  Yurt içi ve yurt dışı ev, ofis, fuar, stant, eşya depolama , otel taşımacılığı, hastane nakliyesi ve pek çok alanda hizmetler sunmaktayız.  İşleyiş yapımız hakkında geniş bir bilgiye aşağıda yer vermekteyiz.

 

Kanberoğlu Taşımacılık olarak firmamız Marmara , Ege, Akdeniz, İç anadolu bölgeleri arasında adeta karadan bir köprü kurmaktadır. Daimliği olan ve sizleri bekletmeden hızlı bir işleyiş kazanmak amacı ile bu bölgeler arasındaki taşımacılık hizmetlerinin üzerinde yoğun bir biçimde durmaktayız.

Evden eve nakliyat hizmetini nasıl sunuyoruz ?

  Bakırköy Evden eve Nakliyat Öncelikle net bir fiyat belirlenmesi, sigortalama ve sözleşme işlemleri için ücretsiz ekspertiz sunmaktayız. Ekspertiz uzmanının sunduğu rapor doğrultusunda gerekli sayıda eleman ve ekipman adınıza tahsis edilmektedir. Taşınılması belirlenen günden en az 48 saat önce aradığınız taktirde taşınma gününüz değiştirile bilinmektedir.  Aşağıda paketlemede kullanılan malzemeler verilmektedir. Ve bu malzemeler ev, ofis dahil tüm nakliye hizmetlerinde kullanılır. Taşınma günü evinize gelen ekip içinde sizinle muhattap olucak bir ekip lideri yer alıcaktır.  Eşyalarınız özenli bir biçimde ekip arkadaşlarımızca paketlenir. Bu paketleme işleminde iç giyim eşyalarınız ve zihniyet eşyalarınızın taşınma öncesinde tarafınızdan alınmış olması gerekmektedir. Geride kalan perdeleriniz, mutfak gereçleriniz, elektronik eşya ve mobilyalarınızın tamamı ekibimizce paketlenmektedir. Taşıma işlemi sigortalı olarak kapalı çelik kasa mobleli araçlarımızla yapılır.

Bakırköy Evden Eve Taşımacılık | Kanberoğlu Nakliyat | İstanbul Evdeneve Taşımacılık