F
0532 789 71 61 - 0532 624 87 18
HİZMET BÖLGELERİMİZ
Kağıthane Evden Eve Taşımacılık

Kağıthane Evden Eve Taşımacılık

"Bugün memnun olan bir müşterimiz, yarınımızın sigortasıdır" düşüncesiyle ilerleyen Kağıthane Evden Eve Nakliyat firması Kanberoğlu Nakliyat, kurulduğu günden bugüne "Müşteri Memnuniyetini" daima ön planda tutarak gelmiştir. Kağıthane Evdeneve Taşımacılık, taşınmanın derdini, sıkıntısını ve zorluklarını size yansıtmadan eşyalarınızı Türkiyemizin dört bir köşesine güvenle ve özenle taşıyacaktır. Çalışanlarımızın bu özverili çalışma temposu sayesinde Kağıthane evdeneve firmasıKanberoğlu Nakliyat bu sektörde adını kanıtlamış firmaların arasında yerini sağlamlaştırmıştır. Kağıtjane'de asansörlü taşımacılık hizmeti veren sayılı kuruluşlar arasında yer alan firmamız, modern teknikler kullanarak ilerlemeye devam etmektedir.
İstanbul içerisinde iseniz;Kanberoğlu Nakliyat'a taşınmak istediğinizi belirttiğinizde konusunda uzman ekspertizlerimiz ücretsiz olarak, asla üşenmeden eşyalarınızı yerinde görmek ve değerlendirme yapmak için sizin müsait olduğunuz bir tarih ve saate gelip eşyalarınızı inceleyecekleridir, böylece evden eve taşınma esnasında eşyanıza uygun nakliye aracını, zorlu eğitimlerden geçen deneyimli, güleryüzlü, hizmette sınır tanımayan, işini dikkatli, ciddi ve hızlı yapabilen personeli ve yeterli ambalajlama malzemesini önceden hazırlayarak taşınmanızı bir kabus olmaktan çıkaracaktır.
 
Önemli: Kağıthane'de Evden Eve Taşınma esnasında meydana gelebilecek hasarlar firmamız tarafından karşılanır.
 
Nakliyat Firmamız, uzman personeli ve en uygun araç filosu ile ev eşyası, ofis, mobilya, şirket, piyano, kasa ve değerli eşya nakli ve asansörlü taşımacılık alanlarında hizmet vermektedir.

Kağıthane Evden Eve Taşımacılık | Kanberoğlu Nakliyat | İstanbul Evdeneve Taşımacılık